Kérdése van? Orvosunk válaszol

Kivehető fogsor készítés

Minőségben és árban, az Ön igényeinek leginkább megfelelő, az eredetihez megszólalásig hasonlító fogmintákból választhat rendelőnkben.

Ingyenes konzultációval, a páciens arcának jellegzetességeit, száj- berendezését, csontozatát, bőrszínét, egyéb kívánságait figyelembe véve, anatómiailag, esztétikailag a legmagasabb szintű végeredmény elérésére törekszünk.

Kivehető teljes felső fogsor esetében az vákum-szerűen, jól tapad. Az alsó fogsornak stabilan kell ülnie. Lehetőség van ínykímélő alábélelésre is.

Kivehető fogsor esetében is alkalmazható az előzetes implantáció, fogbeültetés. Nagy előnye, a napi használatban a könnyű kezelhetőség és tisztántartás. A hétköznapi kommunikáció során beszélgetés, evés közben is a protézis tökéletes, kényelmes, mert az implantátum fixen tart!

Ez a technológia magasabb árfekvésű, hosszútávon komfortosabb, de nem biztos, hogy mindenkinek lehetséges. Meghatározó a páciens csontozatának állapota. A jó csapatmunka eredményeként Ön garantált minőséget, barátságos, megfizethető, korrekt árat kap nálunk.

További szolgáltatások