Kérdése van? Orvosunk válaszol

KAPCSOLAT

A legújabb és leghatékonyabb technológiákkal dolgozunk

Gyulai István –  fogtechnikus

1978-ban szereztem mestervizsgát. Gyermekkoromtól a fogtechnikus szakma bűvöletében éltem, hiszen édesapám mellett tanultam, aki 1936-ban kezdett dolgozni az Erzsébet krt. 51. szám alatt, a ma már általam működtetett laborban. A minőségi munkára, az emberek szeretetére, tiszteletére neveltek – talán ezért is sok az idős, nyugdíjas betegem.

Nálam a fogsorjavítás megvárható, ami nem csak az idősebb embereknek, de bármilyen korú pácienseknek számít, hiszen a napi élet, a munka, az emberi kapcsolatok szempontjából is egyre fontosabb a jó megjelenés, az egészséges, mosolygós külső. Folyamatosan képzem magam, újabb és újabb technikákkal, anyagokkal, esztétikai szempontokkal ismerkedem és ezeket alkalmazom. Régi vágyam vált valóra azzal, hogy fogorvosi rendelőt is kialakíthattam, a fogtechnika mellett. Így – fogorvos munkatársammal együttműködve – teljes körű ellátást biztosíthatunk a hozzánk forduló betegeknek. Ingyenes felmérést követően kaphatják meg a szükséges kezeléseket és a fogpótlások elkészítési ideje is jelentősen lerövidül.

A modern kor követelményeinek megfelelően, a legújabb és leghatékonyabb technológiákkal dolgozunk. Helyben van röntgenFogfehérítési eljárásunk a legkorszerűbb. Készítünk cirkón koronát, kérhet rugalmas fogsort és esztétikus fogtömést is. Nálunk együtt, egy helyen – és ily módon – a leghatékonyabban szolgáljuk Önöket és reméljük megelégedésükre, szebb mosollyal, magabiztosabban távoznak tőlünk!

Dr. Gönci Gábor – fogszakorvos

1976-ban érettségizett a Berzsenyi gimnázium angol tagozatán.Édesapja sebészorvos volt, a szakma szeretete a gyógyítás öröme innen is ered.

1983-ban szerzett fogorvosi diplomát a SOTE-n,majd 1986 ban szakvizsgát.

Dolgozott állami és magán ellátásban is.Közel egy évet a Szájsebészeti Klinikán .

Több mint 20 éve praktizál soproni rendelőjében, jártasságot szerezve a sürgősségi fogászattól kezdve az esztétikai ellátásokig. Rendszeres résztvevője továbbképzéseknek, szakmai összejöveteleknek a fogászat széles spektrumában. Empatikus személyisége népszerűvé tette paciensei körében. Németül folyékonyan angolul közép szinten kommunikál.