Kérdése van? Orvosunk válaszol

Rólunk írták pácienseink

Írásom címe az lehetne: “Amikor a lenyűgöző szakértelem óriási emberséggel párosul!” Pár hete azért kerestem fel Gyulai Urat, mert életem első (egy ‘elit’ orvosi rendelőben, 110 000 Ft-ért készült, felső) műfogsorom már-már elviselhetetlenül megkeserítette az életemet. Az ominózus rendelőben ugyan háromszor is “javítottak” rajta, de sajnos, az eredmény az volt, hogy csak még rosszabb lett. Amikor felkerestem Gyulai Urat, ő már, meglepetésemre, “ránézésre” kiderítette, hogy a fogsor bizony rendkívül el van méretezve és sajnos, a tüzetesebb vizsgálat után ki is derült, valóban lehetetlen korrigálni (ezért nem sikerült a készítőjének sem), azaz újat kell csináltatnom. Szerencsére, nála ez koránt sem került százezer forintba (sőt, a fenti összeg felét sem érte el!), és az elkészült mű már az első próbán ÚGY ILLETT A HELYÉRE, mintha velem születtem volna! Pedig számomra elképzelhetetlen volt, hogy van olyan fogsor, amit nem kell ragasztani (az elsőnél naponta 2x ragasztottam fel, és még úgy is alig-alig tudtam enni vele!), ami nem nyom, nem dörzsöl, nem mozdul el, és amivel olyan természetesen lehet rágni, mint valaha a sajátommal!!! Azóta is nagyon boldog vagyok, hogy egy VALÓDI SZAKEMBERHEZ (!!!) vitt el a jó sorsom, örök hála, és nagyon szépen köszönöm neki!!! Őszintén ajánlom tehát a Gyulai Fogászati Centrumot mindenkinek – nem fognak csalódni!!!!
Zsuzsa

Megbízhatóság, pontosság, kiváló munka, megfizethető ár, garancia a munkára. Ha pontozhatok akkor öt pontot szeretnék adni. Köszönöm a munkájukat!
Gábor Fűzy

Tisztelt Látogatók!
Ajánlom mindenkinek, mert nagy szakértelemmel, szépen, gyorsan, és a mai világban hihetetlenül olcsón dolgoznak!
Lencsés István

Ossza meg Ön is tapasztalatát

Amennyiben járt már rendelőnkben és szeretné megosztani tapasztalatát, kérem a lenti űrlapon keresztül írja meg nekünk. Mi ezt közzé is tesszük az ön beleegyezésével.